Hobby Psychologie - Officieel digitaal de Oorlog verklaren

Officieel digitaal de Oorlog verklaren


Created: 2017-10-19 Last modified: 2017-10-19 Published: 2017-10-19

In de digitale wereld wordt er wat uitgevochten. Hackers van allerlei groepen van links tot recht van atheïstisch tot moslim van democratisch tot communistisch ze doen het allemaal. 

Maar alles gebeurt vaak stiekem en in het geniep. Echter het internet bestaat al een aantal jaar. Tegenwoordig hebben zelfs mensen nucleaire centrales kunnen hacken. Dat betekent dat ze hem ook kunnen laten ontploffen. Zover is het gelukkig niet gekomen.

Het probleem is als volgt, het internet evalueert ontzettend snel. De wetgeving blijft achter. Net zoals de wetgeving op het verklaren van een oorlog. Uit principe kan je tegen een oorlog zijn. Echter waar de wereld nu in terecht is gekomen is het misschien wel fijn als we een bommen oorlog vervangen door een digitale oorlog. Theoretisch is dat mogelijk. Het gekke is dat in de tijd dat ik leef een digitale oorlog altijd gelijk wordt gevoerd met een bommen oorlog. Het lijkt er dan ook op dat het alles of niets is. Of een totale oorlog of stiekem wat doen met internet doen. Waarom stop je niet met het stiekem en ga je een wet verzinnen dat je een land digitaal de oorlog verklaard maar niet fysiek met bommen. Dit kan in sommige situaties een tussenstap zijn inplaats van gelijk met bommen gooien. 

Voer hier uw username en password in:

Username
Password