Hobby Psychologie - Project Budget ICT er komt ten val

Project Budget ICT er komt ten val


Created: 2015-08-2 Last modified: 2015-08-2 Published: 2015-08-2

Het sociale domein klaagt steen en been over de lonen van ICT-ers, designers en muzikanten. Dus hebben ze de maakbare samenleving gebruikt om een nieuwe ICT-er te creëren namelijk de budget ICT-er. Maar waar het uiteindelijk op neer komt is dat er maar heel weining ICT-ers budget ICT-er willen worden. Eigenlijk wil geen enkele ICT-er Budget ICT-er worden. Dit betekent dat er geen sprake is van vrije wil.

Dus wat ze gedaan hebben ze hebben de mogelijkheid om geld te verdienen met ICT afgenomen dus de enige manier waarop sommige ICT-ers kunnen werken is als Budget ICT-er. Hiervoor hebben ze het principe van de maakbare samenleving voor gebruikt. We creëren gewoon budget ICT-ers. Echter dit proces is in strijd met het gelijkheidsbeginsel. Desondanks proberen de mensen toch het project Budget ICT-er in stand te houden omdat ze gekgenoeg vinden dat het meer gelijkheid oplevert.

Hoe kan het dan dat het niet aan het gelijkheidsbeginsel voldoet maar wel aan meer gelijkheid. Het voldoet niet aan het gelijkheidsbeginsel om dat de gene die in de groep ingedeeld wordt als budget ICT-er geen kans krijgt op succes en andere ICT-ers wel. Volgens het gelijkheidsbeginsel moet iedereen ongeveer dezelfde kans krijgen op succes. Maar volgens hun redenatie levert het meer gelijkheid op omdat je bij een ICT-er geld weghaalt en besteed aan het sociale domein waar heel veel arme mensen in leven, kortom nivelleert. Waar hun denkfout zit in hun verhaal van nivelleren is dat de Budget-ICT zo ver zakt dat hij helemaal niks krijgt en dus zakt in de hyrargie. Nivelleren betekent dat je iets weghaalt bij de rijken en geeft aan de armen, essentieel hierin is dat je de hyrargie van de samenleving in takt houdt. Daar zit dus de denkfout ze wijzigen de hyrargie van de samenleving.

Om dit allemaal in de doofpot te stoppen hebben ze de boel bij elkaar gelogen en hebben identiteitsfraude gepleegd. Het feest is compleet maar het einde van de budget ICT-er is in zicht. Een succes voor hobby-psychologie.

Voer hier uw username en password in:

Username
Password