Hobby Psychologie - Programmeren: Ontmenselijken

Programmeren: Ontmenselijken


Created: 2012-11-4 Last modified: 2012-11-4 Published: 2012-11-4

Het ontmenselijken van mensen is een van de gevaarlijkste programma's die er bestaan en die vaak wordt gebruikt als mensen willen dat er oorlog komt. In wezen houd ontmenselijken in dat je probeert de mens niet meer als mens te zien maar als iets gevaarlijks wat vernietigt dient te worden.

Bij het ontmenselijken van mensen zijn er een aantal fase zichtbaar.
- De pestfase
- Geen ego fase
- De moord fase

Het ontmenselijken van mensen heeft als doel sociale regels te wijzigen. Normaal gesproken als je iemand dood dan krijg je straf. Maar bij het ontmenselijken van mensen is het idee dat je iemand zo een slecht imago geeft dat iedereen zegt. Ik vind het terecht dat die persoon dood is. Dat betekent als je iemand succesvol ontmenselijkt dan mag je deze persoon doden. 

In het verleden zijn al heel veel mensen ontmenselijkt. Hitler heeft de joden ontmenselijkt. Saddam hussein is ontmenselijkt. Het westen heeft Hitler ontmenselijkt. Als je kijkt in de geschiedenis dan vinden de meeste mensen het terecht dat Hitler ontmenselijkt is en onterecht dat de Joden door Hitler zijn ontmenselijkt. Dat betekent dat het terecht en onterecht kan zijn dat iemand ontmenselijkt wordt. In de meeste gevallen geld de volgende regel. Het is terecht om iemand te ontmenselijken als hij of zij iemand anders ontmenselijkt.

De pestfase
In de pestfase van het ontmenselijken van mensen gebeurt het vaak dat mensen een ander een slecht imago geven en niet serieus willen nemen. De gene die ontmenselijkt wordt zal in deze fase problemen krijgen met mensen in zijn of haar omgeving. Mensen zien deze persoon vaak als minderwaardig en slecht en vinden het daarom terecht dat deze persoon gepest wordt. In deze fase is het begin gelegd voor discriminatie.

Geen ego fase
In de geen ego fase vinden mensen het terecht dat het ego weggegeven wordt aan iemand anders. Voor meer informatie kijk hier.

De moord fase
In de moord fase vinden mensen andere mensen zoeen onmens dat ze vinden dat ze een ander mens mogen doden. In deze fase kan je ook spreken van walging van andere mensen en haat. Discriminatie is dan niet ongebruikelijk. 

Voer hier uw username en password in:

Username
Password